Primăria Municipiului Giurgiu ia măsuri de diminuare a efectelor caniculei

Primăria Municipiului Giurgiu ia măsuri de diminuare a efectelor caniculei

Având în vedere condiţiile meteorologice, cu temperaturi ridicate şi cu un indice de confort termic care a depăşit în cursul zilei de astăzi, 19 iunie, pragul critic de 80 unităţi, Primăria Municipiului Giurgiu, prin Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă a decis să vină în sprijinul populaţiei, prin amplasarea unor puncte de distribuire a apei potabile.

Aşadar, în jurul prânzului, angajaţii SVSU au amenajat în Piaţa Centrală un cort unde a fost aşezat un dozator cu apă potabilă disponibil tuturor giurgiuvenilor care doresc să consume apă rece. În locaţia respectivă vor fi aduse bidoane cu apă potabilă până la ora 17,00, la fel şi pahare de unică folosinţă.

Pe lângă acest punct din Piaţa Centrală, Primăria Giurgiu va alimenta cu apă plată, în toate zilele caniculare, alte 14 puncte de distribuire a apei, stabilite împreună cu Direcţia pentru Sănătate Publică, aflate în toate zonele oraşului. Este vorba despre sediul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, al Direcţiei de Sănătate Publică, al Policlinicii Judeţene, Supermarketurile Interex, Billa şi Penny, dar şi despre Vama Giurgiu şi farmaciile Hofigal, 2N Pharma, Donna, Saniomaliona, Tarrafarm (str. N. Bălcescu şi N. D. Barcian) şi farmacia de la Autogara Giurgiu.

Municipalitatea recomandă populaţiei să îşi ia toate măsurile de protecţie în aceste zile în care temperatura depăşeşte 35 de grade Celsius şi să asculte de sfaturile medicilor pentru a evita producerea unor situaţii de urgenţă.

Ultima modificare: 19.06.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Municipiul Giurgiu va fi gazda Ministrului Delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, dna. Maria Grapini

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.