“Marşul Bucuriei” a deschis seria manifestărilor dedicate Zilei Internaţionale a Copilului

“Marşul Bucuriei” a deschis seria manifestărilor dedicate Zilei Internaţionale a Copilului

Ziua Internaţională a Copilului a fost marcată astăzi la Giurgiu printr-un bogat program artistic, sportiv şi cultural desfăşurat în centrul oraşului, pe esplanada din faţa Teatrului „Tudor Vianu”, dar şi pe pietonala Mircea cel Bătrân, în Parcul Alei, la Clubul Sportiv Şcolar, la Palatul Copiilor sau la Şcoala Generală nr.5.

Seria acestor manifestări cu şi pentru copiii giurgiuveni, organizate de Primăria Municipiului Giurgiu, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Giurgiu, Centrul Cultural “Ion Vinea” şi Şcoala Populară de Arte a debutat cu “Marşul Bucuriei” .

Au participat la acest marş, organizat pe traseul Primăria Giurgiu – Teatrul „Tudor Vianu”, elevi şi preşcolari giurgiuveni, însoţiţi de părinţi şi cadre didactice, reprezentanţii Executivului Primăriei Giurgiu, dar şi membri ai Consiliului Local al Seniorilor.

Nu au lipsit de la această acţiune trupa de majorete, dar nici Orchestra de suflători “Valahia” de la Centrului Cultural „Ion Vinea”, cele două structuri asigurând dansul şi muzica pe parcursul acestui marş încheiat în faţa scenei din Piaţa Unirii.

Pe parcursul întregii zile, pentru copiii giurgiuveni, au fost organizate de municipalitate concursuri sportive, tombole cu premii, spectacole de muzică şi dans, concursuri de deghizări, momente de animaţie şi ateliere de creaţie plastică, participanţii fiind răsplătiţi cu multe cadouri.

Ultima modificare: 01.06.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Mâine se va da startul construirii centrului social de zi pentru copii, în cadrul campaniei umanitare „Copiii nu sunt invizibili”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.