Fiecare giurgiuvean poate contribui la campania „Copiii nu sunt invizibili” cumpărând o cărămidă cu doar un leu

Fiecare giurgiuvean poate contribui la campania „Copiii nu sunt invizibili” cumpărând o cărămidă cu doar un leu

Pentru construirea centrului de zi pentru copii, din cadrul campaniei umanitare “Copiii nu sunt invizibili”, Primăria Municipiului Giurgiu a pus la dispoziţia cetăţenilor mai multe corturi de unde pot cumpăra cărămizi, cu preţul de doar un leu bucata. Banii donaţi de giurgiuveni în acest scop sunt strânşi în urnele disponibile în cele cinci corturi, iar fiecare cărămidă cumpărată este personalizată, fiind scris pe ea numele proprietarului.

Corturile de unde pot fi cumpărate cărămizi, ce vor fi folosite la zidirea centrului de zi pentru copii, sunt amplasate în Parcul Mihai Viteazul, Piaţa Centrală, strada Mircea cel Bătrân, complexul Kaufland şi în curtea Colegiului Tehnic „Viceamiral Ioan Bălănescu”.

O astfel de cărămidă a fost cumpărată la prima oră a dimineţii şi de către primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, de la cortul din centrul oraşului, exemplul edilului fiind urmat de mulţi cetăţeni, printre care şi reprezentanţii Consiliului Local al Seniorilor Giurgiu sau ai Clubului Inner Wheel Danubius Giurgiu, partener în acest proiect.

Persoanele fizice sau juridice care doresc să se alăture acestei campanii umanitare pot face donaţii în contul RO14BTRL01901205W86326XX, deschis în acest scop la Banca Transilvania, sucursala Giurgiu, dar şi la numărul de telefon 0246/219 409.

Ultima modificare: 01.06.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Mâine se va da startul construirii centrului social de zi pentru copii, în cadrul campaniei umanitare „Copiii nu sunt invizibili”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.