„ZIUA INTERNAŢIONALĂ A COPILULUI”

„ZIUA INTERNAŢIONALĂ A COPILULUI”

În perioada 31 mai – 1 iunie 2013, Primăria şi Consiliul Local Giurgiu, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, organizează o serie de manifestări cultural-artistice şi sportive dedicate zilei de 1 Iunie – Ziua Internaţională a Copilului.

Acţiunile vor debuta vineri, 31 mai, când tuturor preşcolarilor din grădiniţele municipiului li se vor oferi pachete cu jucării şi rechizite.

Sâmbătă, 1 iunie, începând cu ora 9,00, copii de la grădiniţe şi şcoli vor fi însoţiţi de Orchestra de suflători „Valahia” şi trupa de majorete „Oops” pe ruta Primărie – Teatrul „Tudor Vianu”, în cadrul acţiunii „Marşul Bucuriei”. Tot la ora 9,00, în Piaţa Unirii vor fi deschise atelierele pentru copii (face-painting, baloane modelabile, modelaj în lut).

Deschiderea oficială a tuturor activităţilor va avea loc la ora 10,00, pe scena amenajată în Piaţa Unirii, când se va da startul concursurilor sportive de patinaj pe role, cros, tenis de masă, minibaschet, minifotbal şi arte marţiale, concursurilor de desene pe asfalt, dans, karaoke, Miss şi Mister Copilăria şi deghizări, spectacolelor de teatru interactiv şi nu în ultimul rând spectacolelor muzical-coregrafice. Spre bucuria copiilor, în Piaţa Unirii îşi vor face apariţia personaje de basm, precum Alba ca Zăpada şi cei şapte pitici, dar şi binecunoscutul Spiderman. De asemenea, vor fi organizate mai multe tombole pentru a răsplăti participarea şi implicarea copiilor în cadrul evenimentului.

Ultima modificare: 28.05.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Campanie anticorupţie pe străzile din municipiul Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.