Târgul regional al firmelor de exerciţiu “O şansă pentru viitor” şi-a deschis porţile

Târgul regional al firmelor de exerciţiu “O şansă pentru viitor” şi-a deschis porţile

Aflat la cea de-a doua ediţie, Târgul regional al firmelor de exerciţiu “O şansă pentru viitor”, organizat de Liceul tehnologic “Ion Barbu” Giurgiu şi-a deschis astăzi porţile pentru participanţi şi invitaţi de marcă, care au ales să fie martorii acestui eveniment. Organizat în incinta Restaurantului „Riviera” din municipiu, târgul a reunit 31 de firme de exerciţiu, dintre care 12 din Giurgiu şi una de la Liceul Economic din Ruse.

La deschiderea oficială a târgului firmelor de exerciţiu au participat reprezentanţi ai autorităţilor centrale, senatorul Liviu Pop, preşedintele Comisiei de Muncă din cadrul Senatului, inspectorul de specialitate din cadrul Ministerului Educaţiei, Mihaela Ştefănescu, dar şi oficialităţi locale şi judeţene. Nu a lipsit nici primarul Nicolae Barbu, edilul şef susţinând această iniţiativă, Primăria Municipiului Giurgiu acordând un sprijin financiar necesar în organizarea acestui eveniment.

Primarul Barbu a stat de vorbă cu tinerii aflaţi în standurile de prezentare a firmelor de exerciţiu, oferindu-le sfaturi despre cum trebuie condusă o afacere, cum trebuie ales numele societăţii, dar şi cum este bine să îşi promoveze produsele sau serviciile oferite. Despre această acţiune, edilul a precizat în cadrul discursului oficial că este binevenită, mai ales pentru tinerii aflaţi în căutarea orientării profesionale, şi a admis faptul că multe idei prezentate la acest târg pot deveni afaceri de succes.

În cadrul acestui eveniment, edilul municipiului a discutat cu senatorul Liviu Pop despre măsurile de sprijinire a tinerilor antreprenori, atât cele susţinute la nivel local, cât şi central.

Ultima modificare: 17.05.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Campania de dezinsecţie împotriva ţânţarilor se desfăşoară conform graficului

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.