Primăria Municipiului Giurgiu va continua programul de investiţii

Primăria Municipiului Giurgiu va continua programul de investiţii

Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a anunţat astăzi, 22 mai, în cadrul conferinţei de presă, faptul că administraţia locală va continua să realizeze investiţii în oraş, în perioada următoare. În acest sens, în cadrul şedinţei Consiliului Local de săptămâna viitoare va fi supus aprobării un proiect de rectificare bugetară care să permită îndeplinirea unor obiective investiţionale.

Edilul şef a precizat că se doreşte realizarea unui studiu de fezabilitate pentru a putea fi demarată procedura de atragere a fondurilor europene în perioada 2014-2020 în cazul unui proiect de infrastructură care vizează şoselele Sloboziei şi Alexandriei. De asemenea, primarul Barbu a reiterat ideea realizării a două blocuri de locuinţe sociale în cartierul Tineretului şi a vorbit despre reablitarea sălii de sport de la Colegiul Tehnic “Viceamiral Ioan Bălănescu”.

Cât priveşte locurile de joacă pentru copii, acestea vor fi realizate până în luna iulie inclusiv, în cel mai scurt timp urmând să fie inaugurat un spaţiu de joacă în cartierul Obor, realizat cu ajutorul unei sponsorizări, municipalitatea punând la dispoziţie spaţiul şi ocupându-se de amenajare.

Primarul Nicolae Barbu a făcut astăzi o serie de referiri şi cu privire la un parteneriat încheiat cu postul de televiziune Antena 1, fiind vorba despre realizarea la Giurgiu a unui centru de zi pentru copii, finanţat din sponsorizări şi administrat de municipalitate. În acest sens, a fost identificată o posibilă locaţie, campusul şcolar de la Colegiul Tehnic „Viceamiral Ioan Bălănescu”, proiect început în urmă cu câţiva ani şi nefinalizat, acolo unde poate fi pusă în practică această propunere.

Ultima modificare: 22.05.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul A început curăţenia în Cimitirul Evreiesc

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.