Primăria Municipiului Giurgiu a început dezinsecţia în oraş

Primăria Municipiului Giurgiu a început dezinsecţia în oraş

În după-amiaza zilei de miercuri, 8 mai 2013, în municipiului Giurgiu a început dezinsecţia terestră împotriva ţânţarilor şi a căpuşelor, acţiune derulată în paralel cu tăiatul ierbii în zonele cu vegetaţie abundentă.

Primul cartier în care s-a făcut dezinsecţia a fost Tineretului Nord, în zona blocurilor CF, unde s-a acţionat până în jurul orei 24,00. Tot ieri, angajaţii firmei de dezinsecţie au acţionat pe străzile pietonale Mircea cel Bătrân şi Gării, dar şi pe şoseaua Bucureşti, între Teatrul „Tudor Vianu” şi Kaufland.

Acţiunea a continuat în această dimineaţă cu străzile din municipiu, în intervalul orar 04,00 – 07,00. Cartierul unde se va face dezinsecţia astăzi este Tineretului Sud, urmând ca până pe 20 mai echipele de lucrători să acţioneze în toate zonele oraşului.

Conform reprezentanţilor municipalităţii, de mâine, 10 mai, va începe în Giurgiu şi dezinsecţia aeriană. Giurgiuvenii sunt rugaţi să fie cooperanţi cu cei care se ocupă cu dezinsecţia şi să nu se impacienteze, întrucât substanţa folosită nu este toxică pentru oameni.

Ultima modificare: 09.05.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul „ZIUA EUROPEI, A PROCLAMĂRII INDEPENDENŢEI ŞI A VICTORIEI ”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.