Municipiul Giurgiu găzduieşte în aceste zile un simpozion internaţional de geografie, la Ateneul „Nicolae Bălănescu”

Municipiul Giurgiu găzduieşte în aceste zile un simpozion internaţional de geografie, la Ateneul „Nicolae Bălănescu”

Peste 150 de specialişti, doctoranzi, masteranzi şi studenţi de la toate universităţile din România, dar şi de la importante universităţi din străinătate participă în aceste zile la un simpozion internaţional de geografie, organizat în oraşul nostru, cu sprijinul Primăriei Municipiului Giurgiu, de către Facultatea de Geografie din cadrul Universităţii “Spiru Haret”.

Sesiunile de comunicări sunt găzduite de Ateneul “Nicolae Bălănescu”, acolo unde a avut loc şi deschiderea evenimentului, vineri, 17 mai, în prezenţa primarului Nicolae Barbu, dar şi a unor specialişti din cadrul administraţiei locale.

Cea de-a V-a ediţie a Simpozionului Internaţional de Geografie cu tema Peisaje: Percepţie, Cunoaştere, Conştientizare şi Acţiune a reunit profesori şi studenţi de geografie, sociologi, psihologi, istorici şi specialişti în domeniul urbanismului. Mare parte din participanţi sunt români, dar sunt prezenţi la Giurgiu şi străini din ţări europene, asiatice şi africane.

Programul simpozionului a cuprins ieri o vizită la Comana şi o sesiune de comunicări, din programul de astăzi, 18 mai, făcând parte alte patru astfel sesiuni şi o plimbare în oraş. Duminică, 19 mai, profesorii şi studenţii participanţi la acest simpozion vor părăsi oraşul nostru.

Ultima modificare: 18.05.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Târgul regional al firmelor de exerciţiu “O şansă pentru viitor” şi-a deschis porţile

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.