Administraţia locală se va afla în imposibilitatea de a mai acorda ajutoare financiare de luna viitoare

Administraţia locală se va afla în imposibilitatea de a mai acorda ajutoare financiare de luna viitoare

Din cauza faptului că nu vor mai exista prevederi bugetare, suma de circa două miliarde şi jumătate de lei vechi destinată acordării ajutoarelor financiare fiind epuizată în circa 5 luni, administraţia locală se va afla în imposibilitatea de a mai acorda ajutoare financiare de luna viitoare. Anunţul a fost făcut ieri de edilul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, acesta specificând că ultimele ajutoare şi sprijine financiare se vor acorda în şedinţa de joia viitoare.

Primarul Barbu a mai declarat în cadrul conferinţei de presă de ieri, 22 mai, faptul că giurgiuvenii trebuie să înţeleagă că, pentru fiecare ajutor financiar oferit din partea Consiliului Local, trebuie să existe o prevedere bugetară, şi că cel puţin până în luna septembrie, când se va cunoaşte bugetul rectificat, nu mai există fonduri pentru aceste solicitări.

“Până în prezent am avut disponibilitatea de a ajuta atât persoanele care au probleme medicale, cât şi asociaţiile şi organizaţiile care ne-au solicitat ajutorul, dar acum nu mai avem bani”, a conchis primarul Nicolae Barbu.

Ultima modificare: 23.05.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Primăria Municipiului Giurgiu va continua programul de investiţii

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.