A V-a ediţie a Simpozionului Internaţional de Geografie, la Ateneul „Nicolae Bălănescu”

A V-a ediţie a Simpozionului Internaţional de Geografie, la Ateneul „Nicolae Bălănescu”

Municipiul Giurgiu va găzdui în zilele de 17 şi 18 mai 2013 cea de-a V-a ediţie a Simpozionului Internaţional de Geografie “Landscapes: Perception, Knowledge, Awareness and Action”, organizat de Facultatea de Geografie a Universităţii “Spiru Haret” din Bucureşti.

La această manifestare ştiinţifică vor participa 187 de specialişti, doctoranzi, masteranzi şi studenţi de la toate universităţile din România şi de la importante universităţi din străinătate. Lucrările destinate masteranzilor şi studenţilor vor avea loc la sediul facultăţii, în Bucureşti, în prima parte a zilei de 17 mai, urmând ca specialiştii să se deplaseze la Giurgiu, cu o scurtă oprire la Parcul Natural Comana, pentru lucrările conferinţei care se vor desfăşura la Ateneul “Nicolae Bălănescu”, începând cu ora 15,30. Cu această ocazie, în portul dunărean vor poposi pentru două zile aproximativ 160 de persoane, din care peste 40 de străini din ţări europene, asiatice şi africane, iar ţări care nu au o tradiţie în a-şi trimite turişti în România, cum ar fi Albania, Algeria, Egipt, Liban, Bangladesh, Malaysia, Madagscar, îşi vor trimite reprezentanţi la conferinţă.

Pentru municipiul Giurgiu se va deschide oportunitatea de a fi promovat turistic, mai ales că aici există obiective turistice inedite, unele unicat, dar mai puţin cunoscute.

Evenimentul are toată susţinerea din partea Primăriei Giurgiu, Centrului Cultural Local „Ion Vinea”, mass-mediei locale, sponsorilor şi a unor personalităţi de seamă ale oraşului.

Ultima modificare: 14.05.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Începând de astăzi Pietonala Gării va putea fi traversată de către şoferi

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.