Primăria Municipiului Giurgiu va posta pe SEAP mai multe lucrări importante în perioada următoare

Primăria Municipiului Giurgiu va posta pe SEAP mai multe lucrări importante în perioada următoare

În perioada imediat următoare, Primăria Municipiului Giurgiu va posta pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) mai multe lucrări importante, din cadrul unor proiecte de investiţii, aşa cum a susţinut astăzi, 17 aprilie, în conferinţă de presă, primarul municipiului, Nicolae Barbu.

Prima lucrare la care a făcut referire edilul face parte din proiectul transfrontalier cu finanţare europeană, realizat în parteneriat cu Primăria din Ruse, şi anume „Îmbunătăţirea accesibilităţii Euroregiunii Ruse-Giurgiu cu Coridorul 9 Pan-european de transport”. Conform procedurilor legale, va urma procedura de licitaţie şi în cazul în care nu există contestaţii, sau acestea se vor soluţiona rapid, lucrările de infrastructură cuprinse în acest proiect vor putea fi derulate în vara acestui an. Este vorba despre reabilitarea unor segmente de drum ce leagă centrul oraşului de zona de frontieră, în lungime totală de 2.411 m, precum şi realizarea a două sensuri giratorii pe acest traseu, unul în zona complexului Sârguinţa, iar celălalt la Abator.

Alte lucrări ce urmează a fi postate pe SEAP sunt cele legate de amenajarea a zece locuri de joacă pentru copii, după standardele europene în vigoare, cu module de joacă moderne, dar şi sigure. Un alt proiect ce urmează a fi postat pe SEAP, după ce va fi definitivat, este cel legat de monitorizarea video a oraşului, mai ales că urmează să se facă o serie de investiţii.

Ultima lucrare despre care a vorbit astăzi primarul Nicolae Barbu, este cea de la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu”, acolo unde municipalitatea se află în discuţii cu cei care s-au ocupat de acest proiect până în prezent, pentru a se stabili cu exactitate stadiul lucrărilor, valoarea celor care sunt conforme şi pot fi decontate, dar şi a celor care au fost realizate fără să fie respectate normele prevăzute de lege, în cazul unei clădiri monument istoric.

Ultima modificare: 17.04.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Fostul mare campion olimpic la caiac-canoe, Ivan Patzaichin, s-a întâlnit la sediul Primăriei Municipiului Giurgiu cu edilul Nicolae Barbu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.