Marcaje rutiere, curăţare spaţii verzi şi lucrări de plombare şi reparare trotuare

Marcaje rutiere, curăţare spaţii verzi şi lucrări de plombare şi reparare trotuare

Datorită vremii frumoase şi a temperaturilor ridicate, angajaţii Societăţii Comerciale Giurgiu Servicii Locale SA au început de astăzi, 6 aprilie refacerea marcajelor rutiere pe şoseaua Bucureşti. Astfel, în prima parte a zilei au fost curăţate marcajele vechi şi vopsite din nou toate trecerile de pietoni dar şi linia continuă dinspre Remuş şi până la postul de control, iar în a doua parte a zilei, echipa de lucru a continuat cu refacerea marcajelor spre centrul oraşului. Pentru această activitate a fost folosită vopsea albă, lucrările de acest gen urmând să continue şi mâine, 7 aprilie.

Tot astăzi, angajaţii Societăţii Întreţinerea Peisagistică a Spaţiilor Verzi au continuat activitatea de săpare a spaţiilor în care sunt plantaţi trandafiri, pe şoseaua Bucureşti, urmând ca de luni, 9 aprilie să se vopsească bordurile. Tot astăzi, angajaţii de la Spaţii Verzi s-au ocupat de sensurile giratorii, acolo unde au cosit iarba, pregătindu-le pentru sădirea de flori.

Nu doar municipalitatea, prin societăţile subordonate, desfăşoară diverse lucrări în acest sfârşit de săptămână, dar şi firmele însărcinate să refacă carosabilul afectat în urma diverselor lucrări edilitare. În acest sens, tot pe şoseaua Bucureşti, mai multe echipe de lucrători plombau gropile, în timp ce altele refăceau trotuarele.

Ultima modificare: 06.04.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Colaborarea transfrontalieră dintre Ruse şi Giurgiu încurajată de oficiali germani

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.