Lansare de lampioane în premieră în orașul nostru

Lansare de lampioane în premieră în orașul nostru

În premieră în orașul nostru, luni seară, pe 22 aprilie, de Ziua Pământului, la Giurgiu a avut loc o acțiune de lansare de lampioane pe Canalul Sfântul Gheorghe. Spre bucuria copiilor și a tinerilor prezenți în număr destul de mare, vremea frumoasă a permis organizarea acestei acțiuni inedite pentru comunitatea noastră.

Au luat parte elevii și liceenii din cadrul Consiliului Local al Tinerilor, membri în cadrul ONG-urilor, dar și mai multe familii de giurgiuveni dornice să înalțe spre cer lampioane. Nu au lipsit din mijlocul comunității oficialitățile locale, primarul Nicolae Barbu, viceprimarul Alexandru Vladu și administratorul public Emil Vucă.

Reușita acestui eveniment a fost garantată de prezența unui număr mare de participanți, edilul Nicolae Barbu apreciind această inițiativă venită din partea tinerilor. “Este îmbucurător faptul că tinerii au venit cu această idee și că se gândesc la Planeta Pământ. A fost un anunț în presa locală și oamenii au percutat, participând în număr mare la această acțiune ”, a declarat primarul Barbu.

Astfel, în jurul orei 21.00, zeci de lampioane colorate s-au înălțat spre cer, spre bucuria copiilor și în apauzele celor prezenți, marcându-se în acest fel ziua de 22 aprilie, considerată Ziua Pământului.

Ultima modificare: 23.04.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Dublu eveniment de lansare găzduit de sala de ședințe a Consiliului Local Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.