Festivitate de premiere în cadrul “Zilelor Municipiului Giurgiu”

Festivitate de premiere în cadrul “Zilelor Municipiului Giurgiu”

După ceremonialul religios de la Catedrala Episcopală “Adormirea Maicii Domnului”, oficialitățile locale au participat marţi, 23 aprilie 2013, la o festivitate de premiere organizată în centrul orașului, pe scena amenajată în Piața Unirii.

În cadrul acestui eveniment, primarul Nicolae Barbu i-a decernat titlul de cetățean de onoare lui Eugen Șerbănescu, în semn de preţuire pentru excepţionala carieră prin care a promovat interesele naţionale şi valorile culturale româneşti. Edilul a oferit o distincție și profesorului Ion Mateescu, ajuns la venerabila vârstă de 105 ani, primită de un elev al domniei sale, două diplome de cetățean centenar giurgiuvenilor Petre Cambera și Florica Dobrescu, dar și două diplome de cetățeni ai urbei tinerelor Ionela Vârban Georgiana și Pavel Dona Georgiana, care au împlinit în ziua de 23 aprilie vârsta majoratului.

Şi tinerii din cadrul Asociației Culturale « Floria Art » au primit diplome de excelență în cadrul acestei festivități. Toți giurgiuvenii premiați de Primăria Municipiului Giurgiu au primit diplome, flori şi premii constând în bani sau cadouri.

Ultima modificare: 24.04.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Lansare de lampioane în premieră în orașul nostru

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.