Dublu eveniment de lansare găzduit de sala de ședințe a Consiliului Local Giurgiu

Dublu eveniment de lansare găzduit de sala de ședințe a Consiliului Local Giurgiu

În cea de-a patra zi de sărbătoare din cadrul “Zilelor Municipiului Giurgiu”, sala de ședințe a Consiliului Local Giurgiu a găzduit astăzi, 22 aprilie, un dublu eveniment de lansare. În prezența membrilor Executivului Primăriei și a invitaților a fost lansată oficial cea de-a doua ediție a hărții municipiului Giurgiu, disponibilă atât în format tipărit, cu informații actualizate, cât și în format electronic, fiind postată pe site-ul oficial al Primăriei Giurgiu.

În a doua parte a acțiunii, a avut loc lansarea celei de-a treia ediții a cărții “Pe cărările vieții”, scrisă de Ion Dincă și Daia Bilcea, apărută cu sprijinul financiar al Consiliului Local Giurgiu. Apartiția acestui nou volum a fost salutată de oficialități, dar și de apropiații celor doi, la rândul lor scriitori, și anume Petre Iordache, Dunia Pălăngeanu sau Tudor Rădan.

Evenimentul a fost încheiat într-o notă festivă, edilul șef Nicolae Barbu remarcând cât de importante sunt aceste ajutoare financiare, care încurajează viața culturală giurgiuveană și care sunt destul de mici, în raport cu alte cheltuieli suportate de municipalitate.

Simultan cu evenimentul organizat la sediul Primăriei Giurgiu, Centrul Cultural “Ion Vinea”, a găzduit cea de-a treia ediție a concursului de istorie locală “Repere giurgiuvene”, organizat cu sprijinul Muzeului “Teohari Antonescu”.

Ultima modificare: 22.04.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul “Zilele Municipiului Giurgiu” continuă şi luni cu diverse acţiuni şi evenimente

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.