A reînceput curăţenia în cimitirele din municipiu

A reînceput curăţenia în cimitirele din municipiu

În toamna anului trecut municipalitatea a decis că trebuie făcută o curăţenie generală în cimitirele din municipiu, acolo unde nu se mai intervenise de foarte multă vreme şi, în acest sens, a fost semnat un protocol de colaborare cu Penitenciarul de Maximă Siguranţă Giurgiu. Conform acestuia, persoanele private de libertate au fost scoase la muncă în cimitirele din oraş, doar în câteva săptămâni reuşind să cureţe de vegetaţie mormintele şi să adune gunoiul din aceste spaţii.

Şi în această primăvară, Societatea Întreţinerea Piesagistică a Spaţiilor Verzi se va ocupa de curăţenia în cimitire, atât cu forţe proprii, cât şi cu ajutorul a 45 de persoane private de libertate. Astăzi au fost demarate aceste activităţi, atât în Cimitirul Smârda, cât şi în Cimitirul Haralambie, lucrătorii ocupându-se atât de curăţarea aleilor, cât şi de cea a mormintelor.

În Cimitirul Haralambie, timp de o lună, vor lucra 30 de persoane private de libertate, iar în Cimitirul Smârda 15 persoane private de libertate, urmând ca şi la Cimitirul Evreiesc să se facă curăţenie. Conducerea Societăţii Întreţinerea Piesagistică a Spaţiilor Verzi roagă cetăţenii să respecte eforturile depuse pentru curăţarea acestor spaţii, să arunce gunoiul la tomberoane şi să nu vandalizeze mormintele.

Ultima modificare: 02.04.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Primarul Nicolae Barbu i-a felicitat astăzi salvatorii de la ISU Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.