Primăria Municipiului Giurgiu vrea să înfiinţeze Parcul “Tinerilor Căsătoriţi”

Primăria Municipiului Giurgiu vrea să înfiinţeze Parcul “Tinerilor Căsătoriţi”

După ce în ultimele săptămâni angajaţii Societăţii Întreţinerea Peisagistică a Spaţiilor au plantat în mai multe cartiere 200 de puieţi de tei, 29 de frasin şi 120 de arbuşti de catalpa, în perioada următoare acţiunea de plantare va continua cu arţari, frasini şi mesteceni. În plus, Primăria Municipiului Giurgiu doreşte să înfiinţeze în zona adiacentă Gării un parc unde tinerele cupluri să îşi sădească copaci, şi care să fie denumit Parcul “Tinerilor Căsătoriţi”.

“Luna curăţeniei” continuă aşadar, într-un ritm alert, prin plantări de copaci, curăţenie generală în toate cartierele, văruirea arborilor şi a bordurilor pentru ca oraşul să capete un aspect mai frumos în această primăvară.

Angajaţii Societăţii Întreţinerea Peisagistică a Spaţiilor Verzi vor sădi în cel mai scurt timp flori şi anume panseluţe, bănuţei şi xilene, din pepiniera societăţii, din serele proprii aflate din apropierea Fabricii de Zahar.

Din programul curăţeniei de primăvară face parte şi salubrizarea în zona Vămii, complet ignorată de autorităţi în ultimii ani. Pentru înfrumuseţarea zonei vor fi amplasate ghivece cu petunii curgătoare şi muşcate. Un alt loc aflat în atenţia municipalităţii pentru a fi curăţat este cimitirul evreiesc, după ce anul trecut, cimitirele creştine au intrat într-un proiect de salubrizare şi curăţare.

La toate lucrările de pe domeniul public din această perioadă sunt angrenaţi aproape 40 de angajaţi ai acestei societăţi, lucrători ce depun toate eforturile pentru a schimba în bine înfăţişarea oraşului, în această primăvară.

Ultima modificare: 17.03.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Excelenţa Sa, ambasadorul României în Slovenia s-a aflat astăzi într-o vizită de lucru în oraşul natal

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.