Primăria Municipiului Giurgiu şi Direcţia Generală Anticorupţie au semnat un protocol de colaborare

Primăria Municipiului Giurgiu şi Direcţia Generală Anticorupţie au semnat un protocol de colaborare

În luna martie, Ministerul Afacerilor Interne (M.A.I.), prin Direcţia Generală Anticorupţie (D.G.A.), şi Primăria Municipiului Giurgiu au încheiat un protocol de colaborare ce are ca obiect de reglementare stabilirea modalităţilor de promovare în rândul opiniei publice a activităţilor de prevenire şi combatere a corupţiei desfăşurate de M.A.I., precum şi informarea personalului din structurile subordonate Primăriei în vederea prevenirii faptelor de corupţie.

În cadrul colaborării, Primăria va asigura tipărirea de afişe, pliante şi alte materiale având ca tematică prevenirea şi combaterea corupţiei, precum şi expunerea acestora la sediul său şi în instituţiile din subordine. Diseminarea în rândul cetăţenilor se va realiza atât de către Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu, cât şi de Primăria Municipiului Giurgiu, în cadrul programelor de relaţii cu publicul, audienţelor şi altor întâlniri cu caracter public.

D.G.A. va sprijini Primăria prin furnizarea de studii de caz, teme specifice de prevenire a corupţiei şi alte materiale de interes, pentru crearea unui cadru corespunzător informării personalului despre măsurile şi procedurile legale aplicabile pentru protecţia persoanelor care reclamă sau sesizează fapte de corupţie.

Ultima modificare: 25.03.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul “Evenimente live” pe site-ul oficial al Primăriei Municipiului Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.