Parcul Alei a căpătat o nouă imagine de 1 Martie

Parcul Alei a căpătat o nouă imagine de 1 Martie

Pentru ca giurgiuvenii care doresc să meargă în Parcul Alei în acest weekend să se bucure de venirea primăverii şi de un spaţiu curat unde să se plimbe şi să se relaxeze, angajaţii Societăţii Întreţinerea Peisagistică a Spaţiilor Verzi au lucrat ieri ore întregi.

Zece muncitori din cadrul acestei societăţi subordonate Primăriei Municipiului Giurgiu au desfăşurat pe 1 martie o acţiune de curăţare, toaletare a copacilor şi a arbuştilor, de strângere a gunoiului şi nu în ultimul rând de vopsire a zidurilor acoperite cu grafitti. În plus, lucrătorii au aşezat criblură în jurul Monumentului Armatei Franceze din acest parc, monument care a trecut recent printr-un proces de curăţare de grafitti.

Datorită acestor activităţi, giurgiuvenii se vor putea bucura de un parc mai curat şi mai îngrijit, situaţie care se doreşte a fi menţinută şi în perioada următoare, cu ajutorul cetăţenilor cu spirit civic şi care respectă eforturile municipalităţii de a avea un oraş mai curat.

Aşa cum se ştie deja, luna martie este considerată “luna curăţeniei” şi este perioada în care la Giurgiu se vor desfăşura multiple acţiuni de curăţenie, de plantare de copaci şi arbuşti, de vopsire a bordurilor şi de înlocuire a băncilor şi a mobilierului stradal deteriorat. Lucrările se vor derula într-un ritm susţinut mai ales că în luna aprilie se sărbătoreşte Ziua Municipiului Giurgiu.

Ultima modificare: 02.03.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul 4.000 de flori pentru doamne şi domnişoare din parte primarului Nicolae Barbu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.