Gropile şi lucrările de pe domeniul public din municipiu au fost inventariate

Gropile şi lucrările de pe domeniul public din municipiu au fost inventariate

Pentru a se cunoaşte cu exactitate situaţia gropilor şi a lucrărilor începute pe domeniul public şi nefinalizate, sau finalizate necorespunzător, mai mulţi specialişti din cadrul Primăriei Municipiului Giurgiu, împreună cu reprezentanţii firmelor care execută lucrări pe domeniul public, au procedat la inventarierea acestora.

Astfel, vineri, 15 martie, angajaţi din cadrul Serviciului Tehnic şi de la Monitorizare Străzi, împreună cu reprezentanţi Wirom, Apa Service şi cei ai firmelor subcontractoare, dar şi cu cei de la Administraţia Domeniului Public şi Privat Giurgiu au mers pe teren şi au făcut o monitorizare exactă a situaţiei gropilor existente în carosabil. Toate gropile descoperite au fost atribuite firmelor responsabile pentru a fi plombate în cel mai scurt timp.

Executivul Primăriei Municipiului Giurgiu aminteşte faptul că toate aceste lucrări trebuie finalizate până pe 16 aprilie, data limită impusă de municipalitate.

În caz contrar, toate firmele de construcţii care nu respectă întocmai regulamentul de lucru pe domeniul public adoptat de către Consiliul Local Giurgiu, riscă sancţiuni contravenţionale.

Ultima modificare: 18.03.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Primăria Municipiului Giurgiu vrea să înfiinţeze Parcul “Tinerilor Căsătoriţi”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.