Zona Liberă Giurgiu, Voestalpine şi alte câteva societăţi comerciale din Giurgiu vizitate de Ambasadorul Chinei în România

Zona Liberă Giurgiu, Voestalpine şi alte câteva societăţi comerciale din Giurgiu vizitate de Ambasadorul Chinei în România

După ce în prima parte a zilei de ieri, Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, doamna Huo Yuzhen a vizitat Primăria Municipiului Giurgiu şi a participat la o întâlnire de lucru, în partea a doua a zilei de miercuri, dar şi astăzi, 21 februarie, Excelenţa Sa a mers în teren, la mai multe obiective economice.

Prima destinaţie din agenda de lucru a aceste întâlniri a fost Zona Liberă Giurgiu, acolo unde delegaţia oficială chineză, însoţită de reprezentanţi ai municipalităţii a vizitat cheiul Dunării, Şantierul Naval Giurgiu, dar şi alte firme care îşi desfăşoară activitatea acolo. Tot în Zona Liberă Giurgiu, Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, a participat şi la o întâlnire a Casei Româno-Chineze, filiala Giurgiu. În cursul zilei de ieri, Excelenţa Sa a vizitat şi o fabrică din Parcul Industrial Dunăreana, investiţie a unui om de afaceri chinez, dar şi Asociaţia Agricolă din Frăteşti a lui Gheorghe Cireap.

Din programul de vizită al zilei de astăzi a făcut parte deplasarea la firma austriacă Voestalpine, dar şi la Platforma I a Combinatului Chimic, după care Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, doamna Huo Yuzhen a părăsit municipiul, îndreptându-se spre Olteniţa.

Concluziile vizitei Excelenţei Sale la Giurgiu sunt încurajatoare, doamna Ambasador declarând că este prima întâlnire oficială cu autorităţile giurgiuvene din acest an, dar nu şi ultima, urmând ca în viitorul apropiat să fie stabilite legături concrete între mediul de afaceri chinez şi cel român.

Ultima modificare: 21.02.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Vizita de lucru a Ambasadorul Chinei în România, Huo Yuzhen în municipiul Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.