Primăria Giurgiu şi Consiliul Local vin în sprijinul a două cazuri umanitare

Primăria Giurgiu şi Consiliul Local vin în sprijinul a două cazuri umanitare

Prezent ieri seară la un spectacol umanitar organizat la Ateneul „Nicolae Bălănescu” pentru micuţa Ruxandra Lungu, primarul municipiului Nicolae Barbu a anunţat oficial că va sprijini acest caz prin iniţierea unui proiect de hotărâre pentru acordarea unui sprijin financiar. Edilul municipiului i-a îndemnat pe giurgiuveni să se alăture familiei micuţei Ruxandra, pentru strângerea fondurilor necesare investigaţiilor şi îngrijirilor medicale.

Amintim că este vorba despre un copil de 8 ani a cărui boală nu a putut fi identificată de medicii români, fetiţa neputând vorbi, merge şi avea o viaţă normală. Singura şansă a Ruxandrei este o clinică din Turcia, unde părinţii au ratat deja o programare, din cauză că nu aveau cei 3.000 de euro necesari, acesta fiind de altfel scopul spectacolului de miercuri seară.

De asemenea şi cazul micuţului Andrei Ştefan Dumitru din municipiu, care suferă de Sarcomul Ewing, va fi sprijinit de municipalitate. Părinţii copilului bolnav au depus deja un dosar la Consiliul Local Giurgiu pentru solicitarea unui ajutor financiar, proiect ce va fi supus spre aprobare la următoarea şedinţă ordinară.

Ultima modificare: 21.02.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Vizita de lucru a Ambasadorul Chinei în România, Huo Yuzhen în municipiul Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.