Întâlnire cu oameni de afaceri italieni pentru demararea unei investiţii energetice

Întâlnire cu oameni de afaceri italieni pentru demararea unei investiţii energetice

Reprezentanţii unei firme italiene care au încheiat anul trecut un contract de asociere cu Primăria Municipiului Giurgiu, în vederea realizării unei investiţii în domeniul energiei regenerabile, s-au întâlnit ieri, 21 februarie, cu administratorul public Emil Vucă, dar şi cu specialişti din cadrul administraţiei locale, într-o şedinţă de lucru. Cu această ocazie, investitorii şi-au exprimat intenţia de a demara cât mai rapid proiectul de construire a unei centrale fotovoltaice, în platforma I a fostului Combinat Chimic, în acest sens fiind semnat un act adiţional la contractul de asociere deja existent.

La întâlnirea de lucru respectivă au participat şi reprezentanţii firmei de proiectare, investitorii fiind interesaţi să depună cât mai curând documentaţia pentru a putea demara proiectul, în acest an.

Centrala Fotovoltaică ar urma să fie amenajată pe o suprafaţă de circa 12 hectare şi ar asigura energie electrică ce va fi livrată în sistemul public. O cotă parte din energia produsă de această centrală ar putea fi preluată de municipalitate şi folosită în scopul iluminatului public.

Ultima modificare: 22.02.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Zona Liberă Giurgiu, Voestalpine şi alte câteva societăţi comerciale din Giurgiu vizitate de Ambasadorul Chinei în România

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.