Efectivele Poliţiei Locale Giurgiu sunt pe teren şi în acest sfârşit de săptămână

Efectivele Poliţiei Locale Giurgiu sunt pe teren şi în acest sfârşit de săptămână

Angajaţii Poliţiei Locale se vor afla la datorie şi în următoarele două zile, atât în cadrul echipajelor mixte, alături de poliţiştii de la cadrul IPJ Giurgiu, cât şi în echipaje individuale, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, dar şi a unui trafic în siguranţă. Aşadar, atât mâine, 16 februarie, cât şi duminică, 17 februarie, patru agenţi de circulaţie din cadrul Direcţiei Poliţiei Locale Giurgiu se vor afla în zona Pieţei Centrale, în intervalul orar 8.00-12.00, pentru a asigura fluenţa în trafic.

Tot în acest weekend, patru agenţi de la Poliţia Locală vor fi prezenţi în zona celor două mari cimitire din municipiu, Haralambie şi Smârda, timp în care o echipă operativă formată din cinci agenţi va supraveghea activitatea din municipiu şi va interveni, dacă vor apărea situaţii de urgenţă.

În plus, Parcul Mihai Viteazul şi cele două străzi pietonale vor fi supravegheate permanent de poliţiştii locali, la fel şi zona pieţei. Agenţii de la Locală vor acţiona şi în cadrul a zece patrule mixte, alături de poliţiştii din cadrul IPJ Giurgiu.
În afara numărului unic de urgenţă 112, conducerea Direcţiei Poliţiei Locale Giurgiu informează cetăţenii municipiului că pot suna şi la numerele de telefon 0246/274.668 , 0246/214.489 sau la 0372/735.331, pentru a solicita intervenţia echipajelor de la Poliţia Locală.

Ultima modificare: 16.02.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Ajutor de înmormântare de circa 670 de lei din partea Primăriei Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.