Ambasadorul Chinei în România, doamna Huo Yuzhen, vizitează astăzi municipiul Giurgiu

Ambasadorul Chinei în România, doamna Huo Yuzhen, vizitează astăzi municipiul Giurgiu

Ambasadorul Republicii Populare Chineze în Romania, doamna Huo Yuzhen vizitează astăzi, 20 februarie a.c., Primăria Municipiului Giurgiu, la iniţiativa lansată de Camera de Comerţ România – China.

Vizita va debuta în jurul orei 11.00 cu primirea oaspeţilor de către primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, urmată de o întâlnire organizată în sala de şedinţe a Consiliului Local Giurgiu. Vor participa la această reuniune oficială membrii administraţiei locale, cei ai mediului de afaceri, dar şi reprezentanţi ai instituţiilor interesaţi să susţină parteneriate în domeniul economic.

Din agenda vizitei oficialului chinez la Giurgiu fac parte şi o serie de vizite pe teren, în Zona Liberă Giurgiu, dar şi la alte obiective de interes propuse de administraţia locală, deplasări planificate atât astăzi, dar şi mâine, 21 februarie, în cea de-a doua zi pe care Ambasadorul Chinei în România o va petrece în municipiul Giurgiu.

Vizita oficială se va încheia aşadar joi, după ce doamna Huo Yuzhen se va întâlni cu primarul municipiului, Nicolae Barbu pentru o discuţie referitoare la oportunităţile investiţionale pe care municipiul Giurgiu le oferă.

Ultima modificare: 20.02.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Clubul Rotary Danubius Giurgiu vine din nou în sprijinul municipalităţii

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.