Al doilea pas spre construirea unei pieţe de gross de peşte în Giurgiu

Al doilea pas spre construirea unei pieţe de gross de peşte în Giurgiu

Municipalitatea a mai făcut astăzi, 14 februarie, un pas spre realizarea unui proiect european de peste un milion şi jumătate de euro, prin aprobarea în unanimitate a documentaţiei tehnice, constând în studiul de fezabilitate şi principalii indicatori tehnico-economici.

În acest sens, consilierii locali s-au reunit astăzi într-o şedinţă extraordinară, după ce la începutul lunii îşi dăduseră acordul pentru demararea procedurilor necesare, în vederea realizării proiectului ”Înfiinţarea unei pieţe de gross pentru peşte în Municipiul Giurgiu” . În urma votului de astăzi, Primăria Giurgiu va depune mâine acest proiect la Autoritatea de Management a Programului Operaţional pentru Pescuit 2007-2013, termenul limită fiind chiar 15 februarie.

Prin intermediul acestui proiect, municipalitatea intenţionează să construiască pe Aleea Plantelor o piaţă pentru vânzarea produselor rezultate din pescuit, acvacultură şi piscicultură, reprezentanţii din acest domeniu arătându-se foarte încântaţi de faptul că vor avea o piaţă de desfacere în Giurgiu.

Piaţa de gross de peşte ar îndeplini toate condiţiile stabilite de Uniunea Europeană, în clădirea respectivă, de peste 1.000 de mp, urmând să existe spaţii de recepţie a mărfii, de prelucrare, depozitare şi de prezentare a acesteia.

Ultima modificare: 14.02.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Spectacol dedicat tinerilor giurgiuveni cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.