Învăţământ adecvat copiilor cu deficienţe de auz, la Şcoala Gimnazială Specială pentru Deficienţii de Auz „Sfânta Maria”

Învăţământ adecvat copiilor cu deficienţe de auz, la Şcoala Gimnazială Specială pentru Deficienţii de Auz „Sfânta Maria”

În dorinţa de a ajuta copiii deficienţi de auz să se integreze într-o lume în continuă şi rapidă schimbare, Şcoala Gimnazială Specială pentru Deficienţii de Auz „Sfânta Maria” din Bucureşti şcolarizează în regim de internat semestrial copii cu deficienţe de auz de diferite grade, din capitală şi din judeţe (băieţi şi fete, clasele I-VIII şi clasă pregătitoare).

Şcoala Gimnazială Specială pentru Deficienţii de Auz „Sfânta Maria” este o şcoală cu tradiţie, cu profesori, psihologi şi psihopedagogi cu experienţă în lucrul cu elevii deficienţi de auz, cu specialişti în kinetoterapie, audiologie educaţională, psihodiagnoză, psihoterapie şi orientare şcolară şi profesională, educaţie perceptiv-auditivă, labiolectură, tehnica vorbirii, tehnici alternative de comunicare.

Pentru obţinerea de performanţe şcolare, elevii deficienţi de auz învaţă după programe şcolare din învăţământul de masă, adaptate în funcţie de gradul de deficienţă. Elevii şcolarizaţi aici au obţinut rezultate foarte bune la concursurile naţionale şi olimpiadele şcolare, fiind totodată pregătiţi pentru participarea la testările naţionale pentru continuarea studiilor liceale.

La finalizarea ciclului gimnazial, elevii pot continua studiile în licee şi şcoli profesionale din învăţământul de masă sau învăţământul special.

Pentru persoanele interesate, datele de contact ale Şcolii Gimnaziale Speciale pentru Deficienţii de Auz „Sfânta Maria” sunt următoarele:

Str. Aleea Istru, nr. 6, Sector 6, Bucureşti

Tel.: 021.444.03.37

e-mail: surzi@yahoo.com

www.scoalasurzi2bucuresti.ro

Ultima modificare: 24.01.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Anunţ privind întreruperea furnizării apei potabile

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.