Comandamentul de iarnă este gata să acţioneze în următoarele ore, pentru deszăpezire

Comandamentul de iarnă este gata să acţioneze în următoarele ore, pentru deszăpezire

Ninsoarea anunţată de meteorologi la Giurgiu, începând din această noapte, nu va pune probleme şoferilor, Primăria municipiului Giurgiu luându-şi toate măsurile ca echipajele de deszăpezire să acţioneze la timp şi să dispună de utilajele şi de materialele necesare.

Conform şefului Comandamentului de Iarnă, Lazăr Ciobanu sunt pregătite pentru următoarele ore trei utilaje complet echipate pentru împrăştierea clorurii de calciu, a materialului antiderapant dar şi pentru degajarea zăpezii. La acestea trei se mai adaugă şi un alt utilaj similar, dar căruia îi lipseşte sărăriţa, fiind dotat doar cu lamă frontală şi echipament pentru clorura de calciu.

În plus, sunt pregătite pentru a fi scoase pe teren două tractoare cu pluguri, două maşini care să împrăştie material antiderapant şi şapte motofreze pentru degajarea zăpezii de pe trotuare. Dacă vremea va impune, 60 de lucrători vor fi la lucru pentru împrăştierea amestecului de sare şi nisip din cei 60 de saci amplasaţi în intersecţii.

Cât priveşte stocul de materiale antiderapante este disponibilă o cantitate de 25 de tone de clorură de calciu, una de 300 de tone de nisip şi o alta de 250 de tone de sare, cu posibilitatea de reînnoire rapidă a stocurilor. Ca şi la ninsorile precedente, se va acţiona cu prioritate pe arterele principale de circulaţie, în zona Spitalului Judeţean Giurgiu şi a unităţilor de învăţământ pentru a facilita accesul autoturismelor şi al persoanelor.

Ultima modificare: 25.01.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Învăţământ adecvat copiilor cu deficienţe de auz, la Şcoala Gimnazială Specială pentru Deficienţii de Auz „Sfânta Maria”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.